Våra tjänster

Vi erbjuder lås, passagesystem, nyckelhantering och dörrautomation med hög kvalitet

På Järfälla Låsservice är vi specialiserade inom lås, passagesystem, nyckelhantering och dörrautomation/dörrstängare. Vi erbjuder våra kunder personlig service och ett genuint engagemang i att möta de behov som finns inom lås och säkerhet. Hos oss hittar du ett brett utbud av lås, beslag, dörrstängare, kodlås, kortläsare, passersystem m.m. Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta vad du behöver hjälp med så ser vi till att du får en lösning som stämmer överens med dina behov och önskemål.

Lås

Hos oss hittar du högkvalitativa hänglås, kodlås, industrilås och andra säkerhetslås som hjälper dig att skydda det du bryr dig om. Vi erbjuder såväl försäljning och service som tillverkning och installation av mekaniska och elektroniska lås.

Passagesystem

Att tappa bort sina nycklar är både frustrerande och kostsamt – med ett modernt passagesystem installerat får ni istället en bricka som enkelt kan spärras eller raderas ifall den skulle komma bort. Vi på Järfälla Låsservice installerar passagesystem med hög kvalitet och finns med från projektering till slutförd installation.

Nyckelhantering

Har dina nycklar kommit på vift? Vi erbjuder snabb och säker nyckelhantering! Hos oss finns den rätta kapaciteten för att både kopiera och tillverka nycklar utifrån dina behov och önskemål.

Dörrautomation/dörrstängare

Med automatisk öppning och stängning av dörrar blir det smidigare för alla att besöka dina lokaler. Dörrautomation skapar en välkomnande entré och gör passagen för den som är rörelsehindrad eller har händerna fulla betydligt smidigare. Vi har olika lösningar för dörrautomatik och hjälper dig att installera ett system som passar för just din fastighet!